Voor wie?

Bedrijven in Nederland met een eigen productie of MRO-organisatie, binnen de luchtvaart-, scheepsbouw-, en maakindustrie, die op zoek zijn naar technische professionals gespecialiseerd in onder andere elektrotechniek, werktuigbouwkunde en mechatronica.

Wie zijn wij?

People with Skills is een integere en compliant partner voor de inzet van technische professionals op mbo-niveau, waarbij de mens centraal staat.

Onze diensten

Meer dan alleen recruitment

People with Skills is dé partner voor het werven, inzetten en scholen van technische professionals op mbo-niveau, vanuit Nederland en de EU.

Als recruitment-staffing partner werven en scholen we niet alleen technische professionals, maar begeleiden we ze ook bij hun eventuele verhuizing naar Nederland.

We bieden onze opdrachtgevers toegang tot een nieuwe kandidatenpool. De professionals van People with Skills zijn inzetbaar via een deta-vast constructie of op tijdelijke basis. Daarnaast kan People with Skills professionals uit de EU-compliant en tegen een goed tarief inzetten binnen heel Nederland.

Succesverhalen van opdrachtgevers

Onze specialisaties